Trapop bouwt…

Half augustus werd begonnen met de afbraak van de oude schoolgebouwen. Een heel stuk verleden en nostalgie dat verloren gaat, maar als we de foto hierboven bekijken krijgen we echt wel een knappe school in de plaats! Het was nodig. De Retiese kinderen verdienen het om in lichte, moderne, energiezuinige en aan de huidige tijd aangepaste lokalen naar school te kunnen gaan.

Eind september zullen de graafwerken starten en kan er met de funderingen worden begonnen. Eind november kan het echte bouwen starten.. We kijken ernaar uit!!

De bouw van de nieuwe school werd toegewezen aan de firma Hooyberghs van B&R. Een bouwbedrijf uit onze buurt, het stelt ons gerust!

Op het WZC Annadal werd een camera geplaatst. Deze camera neemt om de 10 minuten een foto. We laten u graag meegenieten van de vorderingen van de werkzaamheden, weliswaar met 24 u vertraging.

Het einde van de werken is voorzien begin december 2020. De totale ‘bouwtijd’ bedraagt 15 maanden. Als er geen oponthoud tussenkomt omwille van het weer zullen we half december 2020 kunnen verhuizen naar de nieuwe school.

De eerste steen legging op 15/11/19

Ondertekening van het contract bij Scholen van Morgen in Brussel. (juli 2019)