Actueel

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is divider-5367381_960_720-2.png

Quiz , quizer , quizest. 8st algemene quiz

Eetdag/spaghettidag

Jaarlijks kijken we met veel enthousiasme uit naar onze jaarlijkse eetdag. Elk jaar staat dit garant voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden.  Helaas strooit het Corona virus al voor het tweede jaar op rij roet in het eten. Als alternatief organiseren we een afhaaldag zodat jullie er thuis een fijne middag of avond met een lekkere en gemakkelijke maaltijd van kunnen maken. Alle  maaltijden  worden  koud  geleverd.  U  dient  ze  thuis  dus  nog  zelf  op  te  warmen.

Bestellen kan tot en met zondag 23/01/2022 op volgende manieren:

•   Via onze webshop www.octrapop.be

Let op! Na de bestelling dient u het bedrag via overschrijving te voldoen. Uw bestelling is enkel gegarandeerd als het geld voor woensdag 26-01-2022 op onze rekening staat. In het veld ‘Opmerkingen’ geeft u aan in welk tijdsblok u uw bestelling wenst op te halen.

•   Via het bestelformulier dat uw zoon/dochter mee naar huis krijgt

Bezorg het exemplaar voor de school tesamen met gepast geld in gesloten omslag aan de leerkracht van uw kind.

Bestellingen kunnen afgehaald worden op zondag 13 februari 2022 tussen 11u en 13u en tussen 15u en 18u in de nieuwe eetzaal van de lagere school.  U komt binnen langs de nieuwe poort aan de fietsenstalling en volgt de wachtrij naar de eetzaal. In de eetzaal kan u uw bestelling afhalen om dan via de uitgang weer langs de poort naar buiten te gaan. Vergeet je bestelformulier niet! (bestelnummer is van belang).

Alvast bedankt voor jullie steun en smakelijk eten! Het oudercomité van TrapOp

Trapop bekroond met Bronzen Verkeer op School-medaille

Van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde mochten we onlangs een Bronzen Verkeer op School-medaille in ontvangst nemen. Deze medaille is een beloning voor onze inzet voor verkeers-en mobiliteitseducatie.

We besteden heel het jaar door aandacht aan verkeerslessen. We dragen fluohesjes/ fietshelmen tijdens klassikale uitstappen. Met de actie Helm Op Fluo Top stimuleren we het dragen van een fluohesje en fietshelm bij de dagelijkse verplaatsingen van onze leerlingen. We doen een grote fietscontrole, nemen deel aan de Grote Verkeerstoets en Het Grote Fietsexamen. Hiermee kunnen we de verkeerskennis en risicoherkenning van onze leerlingen testen.

We zijn fier op onze medaille!

Ze stimuleert ons om te blijven werken aan de praktijkgerichte verkeersopvoeding van onze leerlingen.