Een nieuwe school

Trots op onze nieuwe school

We vinden het heel spijtig dat we de deuren van onze nieuwe school niet mogen openzetten om jullie te ontvangen. Maar ook daar hebben we al wat op gevonden! Met heel veel trots stellen we dan ook dit filmpje voor!!!

Linken naar het filmpje:

Link : klik hier voor het filmpje

Trapop bouwt nog verder aan de toekomst van de Retiese kinderen!

Renovatie A-blok van 10 februari tot 16 juli 2021

Nu we met de meeste leerlingen van de lagere school volop genieten van onze spiksplinternieuwe klassen en andere lokalen, zitten de leerlingen van het 4de en 5de leerjaar nog in de containerklassen.    De leerlingen van het 6de leerjaar zitten voorlopig in de reserveklassen in onze nieuwe school. Dat komt omdat we aansluitend onze A-blok laten renoveren.

De A-blok zijn de klassen waar normaal gezien het 4de, 5de en 6de leerjaar zitten. De blok tussen de nieuwe school en het WZC Annadal, kant Laarstraat. Nu is er dus bedrijvigheid alom!

In augustus kunnen we deze laatste fase verhuizen zodat de leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar op 1 september ook hun intrek kunnen nemen in spiksplinternieuwe klaslokalen die helemaal  in de lijn zullen liggen van de lokalen van de eerste bouwfase.

Midden 2021 is gans de lagere school dus voorzien voor de komende 30? jaar!! De Retiese kinderen zullen in Trapop alles vinden en krijgen wat ze nodig hebben om stevig geworteld te zijn als ze de overstap naar het middelbaar mogen maken op 12-jarige leeftijd.

Klik HIER voor enkele foto’s.